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検索キーワード:(件名: #Food)
該当件数:20件
Food, economics, and health / Alok Bhargava
Oxford ; New York : Oxford University Press , 2008
図書
Krause's food, nutrition, & diet therapy / edited by L. Kathleen Mahan, Sylvia Escott-Stump
10th ed. - Philadelphia, Pa. ; Tokyo : W.B. Saunders , c2000
Nutrient composition of foods / Mary B. Grosvenor, Lori A. Smolin
Hoboken, N.J. : John Wiley & Sons Inc , c2010
Bowes and Church:s Food values of portions commonly used
15th ed. / revised by Jean A. T. Pennington. - : Lippincott , c1989
Food protected designation of origin : methodologies and applications / [edited by] Miguel de la Guardia and Ana Gonzálvez
Amsterdam ; Boston ; Tokyo : Elsevier , 2013. - (Comprehensive analytical chemistry ; v. 60)
Bowes & Church's food values of portions commonly used
16th ed. / revised by Jean A.T. Pennington. - Philadelphia : J.B. Lippincott , 1994
Viruses in food : scientific advice to support risk management activities : meeting report
: WHO,: FAO. - Geneva : World Health Organization. - Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 2008. - (Microbiological risk assessment series ; 13)
TOF-MS within food and environmental analysis / [edited by] Amadeo R. Fernandez-Alba
Amsterdam ; Tokyo : Elsevier , 2012. - (Comprehensive analytical chemistry ; v. 58)
Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : meeting report
: WHO,: FAO. - Geneva : World Health Organization. - Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 2008. - (Microbiological risk assessment series ; 14)
Chromatographic-mass spectrometric food analysis for trace determination of pesticide residues / edited by Amadeo R. Fernández-Alba
Amsterdam ; Tokyo ; Boston, Mass. : Elsevier , 2005. - (Comprehensive analytical chemistry ; v. 43)
飲食物・嗜好品と医薬品の相互作用 / 「飲食物・嗜好品と医薬品の相互作用」研究班編集
改訂3版. - 東京 : 薬業時報社 , 1998.12
日本食品脂肪酸・コレステロール・ビタミンE成分表 / 医歯薬出版編
東京 : 医歯薬出版 , 1990.4
改訂2版. - 東京 : 薬業時報社 , 1993.6
Food-borne viruses : progress and challenges / edited by Marion P.G. Koopmans, Dean O. Cliver and Albert Bosch
Washington, DC : ASM Press , c2008. - (Emerging issues in food safety)
Molecular detection of foodborne pathogens / edited by Dongyou Liu
Boca Raton : Taylor & Francis , c2010
五訂増補食品成分表 / 香川芳子監修
2006 - 2011 : 資料編. - 東京 : 女子栄養大学出版部 , 2005.10-
食事指導の看護へのいかしかた : 症状・疾患別 / 富野康日己 [ほか] 編
東京 : 医歯薬出版 , 1995.9
食料・栄養・健康 : 最新の情報・資料とその解説 / 食糧栄養調査会編
1981年度 - 2000年版. - 東京 : 医歯薬出版 , 1981-
五訂食品成分表
2001 - 2005. - 東京 : 女子栄養大学出版部 , 2001.4-
栄養・食糧学用語辞典 / 日本栄養・食糧学会編
東京 : 建帛社 , 2007.10