Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
(Technical report series / World Health Organization ; 960)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Geneva : World Health Organization , c2011 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | vii, 226 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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3階専門図書 |
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WA 712-ev-2011 | B1377660 |
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9789241209601 | 2011 |
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一般注記 | "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Geneva from 8 to 17 June 2010"--p. 1 Includes bibliographical references (p. 181-200) |
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著者標目 | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (73rd : 2010 : Geneva, Switzerland) World Health Organization |
件 名 | LCSH:Food additives -- Toxicology -- Congresses
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LCSH:Food contamination -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Flavoring Agents -- toxicity -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Food Additives -- toxicity -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Food Contamination -- Congresses 全ての件名で検索 MESH:Risk Assessment -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TP455 NLM:WA 100 |
書誌ID | 2000210606 |
ISBN | 9789241209601 |
NCID | BB06418992 |
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