Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committe on Food Additives
(Technical report series / World Health Organization ; 959)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Geneva : World Health Organization , c2011 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 105 p. : ill. ; 24 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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3階専門図書 |
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WA 701-ev-2011 | B1377651 |
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9789241209595 | 2011 |
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一般注記 | "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome, Italy, from 16 to 25 February 2010"--p. 1 Includes bibliographical references (p. 81-82) |
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著者標目 | Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (72nd : 2010 : Rome, Italy) Food and Agriculture Organization of the United Nations World Health Organization |
件 名 | LCSH:Food contamination -- Congresses
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MESH:Food Contamination -- analysis -- Congresses 全ての件名で検索 |
分 類 | LCC:TX531 NLM:WA 100 |
書誌ID | 2000210605 |
ISBN | 9789241209595 |
NCID | BB06419124 |
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