Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
(Microbiological risk assessment series ; 17)
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Geneva : World Health Organization |
出版者 | Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations |
出版年 | 2009 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xiii, 119 p. : ill. ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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3階専門図書 | 17 | QW 85-mi/17-2009 | B1344570 |
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9789251064122 | 2009 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. [109]-113) |
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著者標目 | World Health Organization Food and Agriculture Organization of the United Nations |
書誌ID | 2000209943 |
ISBN | 9789241547895 |
NCID | BB01759205 |
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