Microbiological hazards in fresh leafy vegetables and herbs : meeting report
(Microbiological risk assessment series ; 14)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Geneva : World Health Organization Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 2008 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xx, 138 p. : ill. ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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3階専門図書 | 14 | QW 85-mi/14-2008 | B1329055 |
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9789251061183 | 2008 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. [83]-100) |
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著者標目 | World Health Organization Food and Agriculture Organization of the United Nations |
件 名 | LCSH:Greens, Edible LCSH:Herbs LCSH:Food contamination -- Risk assessment 全ての件名で検索 LCSH:Food -- Microbiology 全ての件名で検索 |
分 類 | DC22:664.001579 |
書誌ID | 2000204951 |
ISBN | 9789241563789 |
NCID | BA90613769 |
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