Viruses in food : scientific advice to support risk management activities : meeting report
(Microbiological risk assessment series ; 13)
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Geneva : World Health Organization Rome : Food and Agriculture Organization of the United Nations , 2008 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xvi, 58 p. : map ; 25 cm |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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3階専門図書 | 13 | QW 85-mi/13-2008 | B1329046 |
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9789251061176 | 2008 |
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一般注記 | Includes bibliographical references (p. [45]-51) |
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著者標目 | World Health Organization Food and Agriculture Organization of the United Nations |
件 名 | LCSH:Viruses LCSH:Food -- Microbiology 全ての件名で検索 LCSH:Food contamination -- Risk assessment 全ての件名で検索 |
分 類 | DC22:664.0015792 |
書誌ID | 2000204950 |
ISBN | 9789241563772 |
NCID | BA90612890 |
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