Guidelines for predicting dietary intake of pesticide residues / prepared by the joint UNEP/FAO/WHO food contamination monitoring programme in collaboration with the Codex Committee on Pesticide Residues
データ種別 | 図書 |
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出版情報 | Geneva : World Health Organization , 1989 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 24 p. ; 24 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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積層3F専門図書 |
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WA 695-gu-1989 | B0109290 |
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9241542500 | 1989 |
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書誌詳細を非表示
著者標目 | *joint UNEP/FAO/WHO food contamination monitoring programme |
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件 名 | LCSH:Food contamination LCSH:Mycotoxins |
分 類 | LCC:TX535 DC:614.3/1 |
書誌ID | 2000140225 |
ISBN | 9241542500 |
NCID | BA07234284 |
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