Nutrition in kidney disease / edited by Laura D. Byham-Gray, Jerrilynn D. Burrowes and Glenn M. Chertow
(Nutrition and health)
データ種別 | 図書 |
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版 | Second edition |
出版情報 | New York : Humana Press , 2014 |
大きさ | 1 volume : illustrations (black and white, and colour) ; 26 cm |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 登録番号 | 状 態 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 予約 |
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さいたま分館 |
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WJ 300-nu-2008 | B1409156 |
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9781627036849 | 2008 |
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一般注記 | Previous edition: 2008 Includes bibliographical references and index |
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著者標目 | Byham-Gray, Laura editor Burrowes, Jerrilynn D. editor Chertow, Glenn M. editor |
件 名 | LCSH:Kidneys -- Diseases -- Nutritional aspects 全ての件名で検索 |
分 類 | DC23:616.610654 |
書誌ID | 2000216844 |
ISBN | 9781627036849 |
NCID | GK52303178 |
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