この文献を取り寄せる

このページのリンク

Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committe on Food Additives
(Technical report series / World Health Organization ; 959)

データ種別 図書
出版者 Geneva : World Health Organization
出版年 c2011
本文言語 英語
大きさ viii, 105 p. : ill. ; 24 cm

所蔵情報を非表示

3階専門図書
WA 701-ev-2011 B1377651
9789241209595


書誌詳細を非表示

一般注記 "The Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA) met in Rome, Italy, from 16 to 25 February 2010"--p. 1
Includes bibliographical references (p. 81-82)
著者標目 Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (72nd : 2010 : Rome, Italy)
Food and Agriculture Organization of the United Nations
World Health Organization
件 名 LCSH:Food contamination -- Congresses  全ての件名で検索
MESH:Food Contamination -- analysis -- Congresses  全ての件名で検索
分 類 LCC:TX531
NLM:WA 100
書誌ID 2000210605
ISBN 9789241209595
NCID BB06419124

 類似資料